8 dagar

Graviditet - Kommentarer (0)
2012-07-31 @ 13:08:56

8 dagar över tiden och fortfarande inga tecken på att bebis vill titta ut! Ligger bara i sängen idag, läser bloggar och kollar lite Dexter :)



Mat och städryck

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-07-30 @ 13:02:27

Lagade en omelett och käkade i morse och sedan somnade jag så gott till halv 12 ungefär då John ringde och väckte mig, då fick jag ett av de där städrycken som alla snackar om, diskat och gjort i ordning o köket, legat på knä och skurat golvet på toaletten osv! Nu svettas jag som en gris så sitter bara och spelar kort och dricker en kall god cocacola :) (eftersom jag bra uppdaterar genom mobilen så blir inläggen såhär fula och tråkiga, inga radbyten eller nått, vet inte varför dom inte syns när man publicerar, så ni får leva med det!) Ska så snart jag orkar fortsätta städa lite, bädda om sängen o så där, sen handla!



Semester slut

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-07-30 @ 07:23:38

Då var Johns semester slut och jag kan såklart inte somna om efter han gick i morse, mår illa och behöver äta men vill verkligen sova en stund till. Lagt mig i soffan men det funkar inte det heller, får väl helt enkelt äta nått och sedan försöka igen! Är fruktansvärt trött på att må såhär, blir nästan rädd för mig själv, att jag kan vara så arg och ledsen när jag borde vara jätteglad. Har gått över en hel vecka och vet att om en vecka har jag en bebis! En vecka är ingenting, ändå vaknar jag förbannad, besviken och ledsen för att det inte hänt nått under natten. På onsdag har jag tid hos barnmorskan för att få en tid för igångsättning, hoppas verkligen det händer av sig själv innan så jag slipper sättas igång, vill helst att det ska vara kroppen själv som bestämmer när det är dags! Nu ska jag försöka somna en stund till, sen städa och fixa här hemma!



Ingenting

Graviditet - Kommentarer (2)
2012-07-28 @ 11:39:19

Händer ju för tusan ingenting! Har gått över 5 dagar idag och har fortfarande inte känt nått förutom lite sammandragningar men jag är inte ens säker på om det är det eller att bebis lever rövare och sträcker ut sig! Varje gång jag tror att ja känner nått så försvinner det och jag sover så sjukt dåligt! I natt sov jag dock hyfsat bra, men trodde verkligen att det skulle hända i natt så nu är jag bara sur, arg, ledsen och besviken. Hatar att jag känner såhär, känner mig hemsk som bara vill skita i allt. Är så ledsen.. :(



Suck

Graviditet - Kommentarer (0)
2012-07-26 @ 00:13:04

Nu är det den 26 (kl är över 12) tre dagar över) dagen jag gissat att bebis ska komma, vi får väl se ;) Idag (25 juli) har vi varit hos barnmorskan, kollat blodtryck och lyssnat på hjärtljuden och allt var bra som vanligt! Sedan har vi bara hängt hemma hos mina föräldrar och solat och ätit massa mat! Efter det hängde min lillasyster Clara med oss hem, hade tänkt att baka men jag blev så trött så vi har bara kollat film och sådär! Ska strax hoppa i säng och hoppas på att kunna sova lite, natti natti!



BF

Graviditet - Kommentarer (0)
2012-07-23 @ 14:20:18

Idag ska vår plutt ut, men det lär ju inte ske ;)



Trött

Graviditet - Kommentarer (1)
2012-07-21 @ 12:30:26

Kom ut!



Sötbesök

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-07-19 @ 21:23:54

Idag har Matilda varit här med sin supersöta son Charlie! John stekte pannkakor till oss, blev proppmätta men fick ändå i oss lite bullar och kakor efter det när även Dennis och Andreas kikade förbi :) Jag var så sjukt trött när Matilda åkt hem så jag la mig i sängen och gick inte upp förrän halv 8 ungefär, gick till Ica handlade lite, just nu ligger jag i soffan och käkar färsk ananas och kollar på en trist film på tv, John är uppe hos Andreas! Får väl se när jag lyckas somna i natt med tanke på att jag ganska nyss vaknade, får väl se hur det blir. Inget nytt med magen heller!



Barnmorskan och kalas

Allmänt - Kommentarer (1)
2012-07-18 @ 21:19:15

Idag var vi hos barnmorskan, h*n var inte helt fixerad ännu utan "ruckbar" men denna gången gjorde det ont när hon tryckte för att känna efter, har dessutom haft typ som mensvärk sen igår så det känns iaf som att det är påväg åt rätt håll, men kommer säkert att gå över, räknar med det iaf :) Åkte till Borås idag igen, denna gången för lite kalasande för Johns syster Emma! Det är verkligen många som ska ha barn/får barn nu, vi var 4 gravida pxh en liten bebis på kalset, och tre lekande barn, alltid lika trevligt! Kom precis hem nu och ligger i soffan och kollar på tv med party i magen som vanligt! I morgon kommer fina Matilda med sin son Charlie och hälsar på, Malin kanske också tittar förbi en sväng på fika får ju passa på nu innan :)



Vecka 40 (39+0)

Allmänt - Kommentarer (2)
2012-07-17 @ 13:20:50

Det börjar verkligen bli tungt och jobbigt nu, det finns två saker jag verkligen inte tycker om och det är att vänta och att längta, så de sista veckorna nu är inte alls roliga gör mig, det jobbigaste är att inte veta när det händer, att det kan ske när tusan som helst! Jag måste hela tiden tala om för mig själv att även om det är beräknat den 23 så kan det bli många jobbiga dagar efter det utan någon bebis, för att jag inte ska bli besviken. Igår fick Johns bror Adam och hans Emma en söt liten gosse, Elias, en månad för tidigt. Nu längtar jag bara ännu mer, helt sjukt! (är självklart jättejätteglad för deras skull!!!) men just nu är det bara jobbigt, jag vill också ha min lilla på bröstet! Jag vet att det inte spelar någon som helst roll vem som får först och att våran snart är här men det ändrar inte att denna sista tiden är jobbig. Jag vet att när h*n väl kommer ut så spelar inget av detta någon roll och jag kommer säkert skämmas för att jag var så ledsen/upprörd som jag är idag! Men just nu är det så och jag tror de flesta mammor som gått 40 fulla veckor, och längre, känner igen sig i det! Men men, sen sist har vi gjort en del känns det som, John har ju fortfarande semester så händer lite mer här hemma än när jag är ensam, vilket är skönt även om jag blir trött! I fredags hade vi besök av min vän Isabell och hennes Jens, vi åt Tacos, tjötade, kollade lite tv och hade det trevligt. Vi har varit i Borås med min mamma och mormor och handlade lite smått, inget speciellt. En dag tog jag och min kusin Malin tåget till Alingsås för att möta upp vår gamla lärare som vi hade när vi gick på Altorp, Maria och hennes söta dotter för lunch, mycket prat och god glass, vi har grillat hemma hos mamma med Kjell, haft besök av Johns fina föräldrar + Adam och Emma, fikade osv, trevligt som trots att jag höll på att däcka av trötthet. Igår tog jag och John tåget till Borås, han köpte fiske grejer sedan åkte vi till hans. Föräldrar och åt mat, sen kom även Elin dit, alltid skoj att träffa henne! På kvällen körde dom hem oss, sjukt snällt, och skönt att slippa åka tåg! Klockan är 1 och jag ligger fortfarande i sängen, borde gått upp för länge sen och börjat med tvätten men jag har absolut ingen lust, lägenheten måste städas för tredje eller fjärde gången denna vecka men jag ligger hellre kvar här, även om jag vet att en städad lägenhet får mig att må bättre. Nä nu ska jag försöka orka göra nått vettigt ändå, ha det fint!



Fredagen den 13

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-07-13 @ 11:27:55

Tjabbaaahh! Jag kom aldrig igång med bloggen igen efter att det struntade med att blogga från mobilen! Så det har hänt en hel del sen sist, vi har varit en vecka i Värmlands skogar och bra tagit de lugnt, myst med hundar, fiskat osv sen även Liseberg.. ni får se det i bilder! Idag är det tio dagar kvar till bf! Så jag kommer att uppdatera mer när vår lilla/lille dotter/son tittat ut! Puss och Hey!